©2019 by Kindertijd Gezinscoaching. Proudly created with Wix.com

Hoe aanmelden?

Kindertijd Gezinscoaching heeft een jeugdhulpcontract afgesloten met de gemeenten Zutphen en Lochem. Woon je in Zutphen, Warnsveld of in één van de plaatsen binnen de gemeente Lochem, dan hoef je niets voor de hulp te betalen.

Er is wel een verwijzing nodig van je huisarts, het Jeugdteam van de gemeente Zutphen of van
't Baken (Lochem/Gorssel).

Indien van toepassing kun je de verwijzing ook aanvragen via de kinderarts, kinderpsychiater of Jeugdbescherming Gelderland.


Woon je buiten deze gemeenten of wil je de hulp aanvragen zonder verwijzing van je gemeente of huisarts, dan is de gezinscoaching wel mogelijk, maar moet je deze zelf betalen. Korte trajecten of enkele losse sessies met ouder(s) en/of kind(eren) zijn dan ook mogelijk. Neem voor de mogelijkheden en het uurtarief contact op met de gezinscoach.

Sommige gemeentes vergoeden de hulp (deels) vanuit een persoonsgebonden budget (pgb). Neem daarvoor contact op met jouw gemeente.

En soms is de werkgever bereid het coachtraject (deels) te vergoeden, bijv. vanuit het vitaliteits- of loopbaanbudget. Je bent als werknemer immers productiever en vertoont minder ziekteverzuim als het in je privéleven beter met je gaat.