Reacties van andere ouders

Wat heeft de coaching hen opgeleverd?

(Vanwege de privacy zijn de namen veranderd)

"De gezinscoaching was erg prettig, vooral de tips die wij kregen. Wij zijn veel meer gaan denken in het positieve. Sam is door de coaching in vele opzichten veranderd, bijv. minder snel boos. En ikzelf ben vooral rustiger geworden."

Vader van Sam (8)

"Wij vonden je hulp prettig en de matjes heel bijzonder! We zijn ons meer bewust van ons eigen gedrag en dat de kinderen daarop reageren. We hebben nu een positievere benadering richting de kinderen. Er is meer rust in huis."

Ouders van Cas (6)

"Ik heb de hulp als zeer positief, open, respectvol en niet oordelend ervaren. Het heeft veel positieve veranderingen opgeleverd bij ons als ouders en bij Fieke zelf. Daardoor kunnen we het co-ouderschap optimaal invulling geven."

Moeder van Fieke (11)

"We vonden je hulp verhelderend, lerend en praktisch. Er is nu meer rust en structuur in ons gezin.
En meer begrip en geduld voor/met elkaar.
Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor ons!"

Ouders van Nora (4)

"De hulp van Kirsten was prettig, professioneel, invoelend, verhelderend en verdiepend. Er is nu meer inzicht in onze patronen en handelen. Ze heeft ons handvaten geboden om daar (anders) mee om te gaan."

Moeder van Daan (14)

"We hebben veel tips en handvatten gekregen en die hebben ons veel geholpen.
Er is nu meer rust en duidelijkheid. De kinderen luisteren beter en we kunnen ons beter inleven in hun wereld."

Moeder van Sam (8)

"We hadden echt het gevoel hulp op maat van je te krijgen. We waarderen je persoonlijke begeleiding en betrokkenheid.
Ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt en ons geleerd hebt!"

Ouders van Stan (11)

"We hebben je opvoed-adviezen opgevolgd, waardoor het een stuk beter gaat thuis.
We hebben bijv. het avondritueel aangepast, waardoor Angelina nu op tijd gaat slapen."

Moeder van Angelina (9)

"We zijn erg blij met Kirsten geweest. Het is fijn dat er een klik was, waardoor je het ook accepteert als je op je 'fouten' wordt gewezen.
Zij heeft ons geholpen om de sfeer in ons gezin weer in harmonie te krijgen."

Ouders van Timo (7)

"Wij zijn heel erg blij met je hulp en hebben het als heel prettig ervaren. We konden onze mening geven, voelden ons gehoord en hebben veel van je geleerd. Top!"

Ouders van Stef (7)

"Je opvoedadviezen hebben gewerkt. Roos eet nu beter. En ze is vaker uit zichzelf behulpzaam. Onze opvoedstijlen liggen nu ook dichter bij elkaar."

Ouders van Roos (7)

"De oudergesprekken waren heel zinvol en hebben ons echt aan het denken gezet. Het gaat nu goed met Fenne. Ze zit goed in haar vel en is weer blij."

Moeder van Fenne (7)

"Bedankt voor de begeleiding. Dankzij
jouw hulp zijn we weer een hecht gezin!
"

Moeder van Jari (11)

"Ik vond de gesprekken plezierig. Je neemt de tijd en zoekt echt aanknopings-punten voor verbetering."

Vader van Lieke (15)

"Het gaat goed met ons! Jij hebt ons enorm geholpen. Dankzij jou ben ik weer sterk!"

Moeder van Lex (4)

"Ik ben super blij met Kirsten geweest, er is weer rust in huis! De woede uitbarstingen van Tess zijn voorbij. Ze is soms nog wel even boos, maar dat is dan snel weer over en we kunnen er nu over praten. Dank je wel voor al je hulp en goede zorgen, we hebben veel aan je gehad!"

Moeder van Tess (12)

"Er is meer rust in ons gezin, meer rust bij mijzelf. Dat is de grootste winst voor mij. Als ik goed in mijn vel zit, heeft de rest van het gezin daar ook profijt van.
De gesprekken met jou vond ik heel fijn. Je kan goed inleven, luisteren en hulp bieden. Top! Bedankt."

Moeder van Lucas (6)

"Ik vond het makkelijk om met Kirsten te praten en een vertrouwensrelatie met haar op te bouwen. Ook het contact via email en telefoon verliep gemakkelijk.
Ik voel mij nu in staat om met nieuwe inzichten naar de situatie thuis te kijken en hoe ik Alice kan helpen."

Moeder van Alice (17)

"De dagelijkse dingen met Fenna gaan nu beter, ze werkt beter mee, accepteert sneller ons ‘nee’. Het is nu ook rustiger aan tafel. We zijn blij met de handvatten die je ons hebt gegeven. We zijn er nog niet, maar de situatie is niet meer onhoudbaar."

Vader van Fenna (6)

"Het was heel persoonlijk. Kirsten heeft goed door hoe alles en iedereen in elkaar zit, invoelend, prettig. Ik ben er heel positief over.
Ik heb nu meer inzage/gevoel bij wat er speelt bij Kate en ons gezin. En meer handvatten hoe situaties aan te pakken."

Moeder van Kate (10)

"Ik heb Kirsten ervaren als zorgvuldig en betrokken.
Zij blijft altijd zoeken naar wat er aan de hand kan zijn.
Ik ben nu rustiger en kan beter uit de emotie blijven. Ook voor Jesse is de hulp heel goed en positief geweest. De heftige kantjes zijn er af."

Moeder van Jesse (8)

"Hartelijk dank voor je goede adviezen. Met Floris gaat het een stuk beter en met mij ook. We gaan ervoor!"

Moeder van Floris (9)

"Je voelde goed aan wat ik nodig had en hebt mij geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik ben je
zeer dankbaar!
"

Moeder van Jay (6)

"Ik vond de gesprekken fijn en open, je gaf goede tips. Er is nu meer rust in ons gezin en minder boosheid bij onze zoon."

Moeder van Mario (12)

"Wij vonden de hulp prettig en goed ondersteunend, het sloot goed aan op onze hulpvraag. Het heeft geleid tot een positievere thuissituatie met meer rust en duidelijkheid."

Ouders van Bas (9)

"Je begeleiding heeft goed geholpen. Marieke’s gedrag is positief veranderd, ze heeft geen uitbarstingen meer. Ik heb nu een veel beter contact met haar, we praten opener met elkaar."

Moeder van Marieke (17)

"De gesprekken met jou hebben mooie inzichten opgeleverd. Je bent een fijn persoon. Ik vond je persoonlijke aanpak prettig. En Jens voelde zich thuis bij je! Ga zo door."

Moeder van Jens (14)

"Je neemt de tijd en vraagt goed door. Ik heb vooral geleerd dat het heel belangrijk is dat Nienke door ons gehoord wordt. Over het algemeen lijkt ze rustiger te zijn geworden.
Ik snap nu ook beter haar angst, doordat ik erachter ben gekomen dat ik vroeger als kind ook erg angstig was, door mijn thuissituatie.
"

Moeder van Nienke (9)

"Kirsten heeft gekeken, geluisterd en ons de Triple P methodiek geleerd. Dit zorgde al snel voor rust en duidelijkheid in ons gezin.
Kirsten ontzettend bedankt en als we je ergens kunnen aanbevelen zullen we dit zeker niet laten. We zijn je enorm dankbaar dat je dit met ons hebt weten te bereiken. Echt top!"

Moeder van Kasper (3)

"Het contact was prettig.
Het meest leerzame was de gezinsopstelling. Ik merkte een enorm positief verschil in het gezin na deze sessie. En we kregen vanuit de opvang ook terug dat onze jongste zoon steviger stond in de groep. Er is nu meer rust en helderheid in het gezin. Meer kwaliteits-tijd en minder ‘brandblus-tijd’."

Moeder van Marijn (7)

"De gezinsopstelling was heel verhelderend en gaf inzichten.
Ook heb ik veel aan de Triple P adviezen gehad.

We hebben nu meer quality-time samen als gezin en ik heb nu ook meer eigen tijd.
En we hebben flinke stappen gemaakt met het eten en slapen van de kinderen."

Vader van Marijn (7)

"De begeleiding heeft enorm geholpen om onderling (als gescheiden ouders) beter contact te hebben. Dit leidde tot ontspanning, en dat werkt goed uit op Fieke.
Ook deskundig en praktisch opvoedadvies. Een grote positieve verandering. Hartelijk dank voor de begeleiding."

Vader van Fieke (11)

"Ik vond de coaching prettig, een eye opener. Er is nu meer rust in huis, we reageren minder boos en de kinderen zoeken minder de grenzen op. Ik begrijp nu beter waarom mijn kinderen reageren in verschillende situaties en kan beter met hun teleurstellingen omgaan."

Moeder van Damian (12)

"Wij vonden de gesprekken erg prettig, laagdrempelig en veilig. Er is nu meer rust in het gezin. En we hebben meer begrip en kennis in hoe om te gaan met het gedrag van Romy. Bedankt voor jouw hulp!"

Ouders van Romy (15)

"De hulp was erg leerzaam. Kirsten is duidelijk en positief. Ze heeft inzichten gegeven in mezelf en in mijn kinderen.
Ik weet beter te handelen in situaties en zie dat ook bij de kinderen."

Vader van Tygo (8)

"Bedankt voor al jouw energie en inzet binnen ons gezin en de steun aan Yara! Ze voelde zich gehoord en begrepen. Ik zelf heb nu meer duidelijkheid, zekerheid en handvaten voor de toekomst."

Moeder van Yara (16)