Reacties van andere ouders

Wat heeft de coaching hen opgeleverd?

(Vanwege de privacy zijn de namen veranderd)

"We hadden echt het gevoel hulp op maat van je te krijgen. We waarderen je persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt en ons geleerd hebt!"

Ouders van Stan (11)

"We hebben je opvoed-adviezen opgevolgd, waardoor het een stuk beter gaat thuis.
We hebben bijv. het avondritueel aangepast, waardoor Angelina nu op tijd gaat slapen."

Moeder van Angelina (9)

"We zijn erg blij met Kirsten geweest. Het is fijn dat er een klik was, waardoor je het ook accepteert als je op je 'fouten' wordt gewezen. Zij heeft ons geholpen om de sfeer in ons gezin weer in harmonie te krijgen."

Ouders van Timo (7)

"Wij zijn heel erg blij met je hulp en hebben het als heel prettig ervaren. We konden onze mening geven, voelden ons gehoord en hebben veel van je geleerd. Top!"

Ouders van Stef (7)

"Je opvoedadviezen hebben gewerkt. Roos eet nu beter. En ze is vaker uit zichzelf behulpzaam. Onze opvoedstijlen liggen nu ook dichter bij elkaar."

Ouders van Roos (7)

"De oudergesprekken waren heel zinvol en hebben ons echt aan het denken gezet. Het gaat nu goed met Fenne. Ze zit goed in haar vel en is weer blij."

Moeder van Fenne (7)

"Bedankt voor de begeleiding. Dankzij
jouw hulp zijn we weer een hecht gezin!
"

Moeder van Jari (11)

"Ik vond de gesprekken plezierig. Je neemt de tijd en zoekt echt aanknopings-punten voor verbetering."

Vader van Lieke (15)

"Het gaat goed met ons! Jij hebt ons enorm geholpen. Dankzij jou ben ik weer sterk!"

Moeder van Lex (4)

"Ik ben super blij met Kirsten geweest, er is weer rust in huis! De woede-uitbarstingen van Tess zijn voorbij. Ze is soms nog wel even boos, maar dat is dan snel weer over en we kunnen er nu over praten. Dank je wel voor al je hulp en goede zorgen, we hebben veel aan je gehad!"

Moeder van Tess (12)

"Er is meer rust in ons gezin, meer rust bij mijzelf. Dat is de grootste winst voor mij. Als ik goed in mijn vel zit, heeft de rest van het gezin daar ook profijt van.
De gesprekken met jou vond ik heel fijn. Je kan goed inleven, luisteren en hulp bieden. Top! Bedankt."

Moeder van Lucas (6)

"Ik vond het makkelijk om met Kirsten te praten en een vertrouwensrelatie met haar op te bouwen. Ook het contact via email en telefoon verliep gemakkelijk.
Ik voel mij nu in staat om met nieuwe inzichten naar de situatie thuis te kijken en hoe ik Alice kan helpen."

Moeder van Alice (17)

"De dagelijkse dingen met Fenna gaan nu beter, ze werkt beter mee, accepteert sneller ons ‘nee’. Het is nu ook rustiger aan tafel. We zijn blij met de handvatten die je ons hebt gegeven. We zijn er nog niet, maar de situatie is niet meer onhoudbaar."

Vader van Fenna (6)

"Het was heel persoonlijk. Kirsten heeft goed door hoe alles en iedereen in elkaar zit, invoelend, prettig. Ik ben er heel positief over.
Ik heb nu meer inzage/gevoel bij wat er speelt bij Kate en ons gezin. En meer handvatten hoe situaties aan te pakken."

Moeder van Kate (10)

"Ik heb Kirsten ervaren als zorgvuldig en betrokken.
Zij blijft altijd zoeken naar wat er aan de hand kan zijn.
Ik ben nu rustiger en kan beter uit de emotie blijven. Ook voor Jesse is de hulp heel goed en positief geweest. De heftige kantjes zijn er af."

Moeder van Jesse (8)

"Hartelijk dank voor je goede adviezen. Met Floris gaat het een stuk beter en met mij ook. We gaan ervoor!"

Moeder van Floris (9)

"Je voelde goed aan wat ik nodig had en hebt mij geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik ben je
zeer dankbaar!
"

Moeder van Jay (6)

"Ik vond de gesprekken fijn en open, je gaf goede tips. Er is nu meer rust in ons gezin en minder boosheid bij onze zoon."

Moeder van Mario (12)

"Wij vonden de hulp prettig en goed ondersteunend, het sloot goed aan op onze hulpvraag. Het heeft geleid tot een positievere thuissituatie met meer rust en duidelijkheid."

Ouders van Bas (9)

"Je begeleiding heeft goed geholpen. Marieke’s gedrag is positief veranderd, ze heeft geen uitbarstingen meer. Ik heb nu een veel beter contact met haar, we praten opener met elkaar."

Moeder van Marieke (17)

"De gesprekken met jou hebben mooie inzichten opgeleverd. Je bent een fijn persoon. Ik vond je persoonlijke aanpak prettig. En Jens voelde zich thuis bij je! Ga zo door."

Moeder van Jens (14)

"Je neemt de tijd en vraagt goed door. Ik heb vooral geleerd dat het heel belangrijk is dat Nienke door ons gehoord wordt. Over het algemeen lijkt ze rustiger te zijn geworden.
Ik snap nu ook beter haar angst, doordat ik erachter ben gekomen dat ik vroeger als kind ook erg angstig was, door mijn thuissituatie.
"

Moeder van Nienke (9)