Individuele coaching voor je kind

Als je kind wat meer nodig heeft

Soms is gezinscoaching alleen niet genoeg en is aanvullende coaching of therapie voor een kind nodig, om zijn of haar gevoels- of gedragsproblemen te helpen verminderen en waar mogelijk op te lossen.

De gezinscoach van Kindertijd Gezinscoaching is tevens psychosociaal kindertherapeut. Zij helpt kinderen en tieners die last hebben van negatieve gevoelens, emoties of gedachten, welke hun gedrag thuis, op school of in hun vrije tijd beïnvloeden.

​Een kind kan bijvoorbeeld last hebben van angsten, boosheid, problemen met leeftijdgenoten, of gevoelens van ‘anders zijn’.
Veel kinderen hebben tegenwoordig last van een druk en vol hoofd, waardoor ze onrustig zijn en zich moeilijk kunnen concentreren.
Een kind kan ook moeite hebben met de scheiding van zijn/haar ouders. Of met het verlies van een geliefd mens of dier.

Kirsten heeft al veel kinderen en tieners geholpen, met als resultaten onder meer: meer rust in het hoofd en lichaam, meer positieve gevoelens en gedachten, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen, positiever gedrag thuis of op school en een beter contact tussen kind en ouder(s).

Het voordeel van kindercoaching of -therapie binnen de gezinscoaching is dat de gezinscoach je kind en de thuissituatie al kent en dat je kind zijn of haar verhaal dus niet opnieuw bij een andere coach of therapeut hoeft te doen. Bovendien vindt de coaching van je kind bij jullie thuis plaats, waardoor jullie er niet voor de deur uit hoeven.

De individuele coaching/therapie is geschikt voor kinderen van 6-18 jaar.